Skin Deep Anatomy, wat houdt het in?

Wil jij de beste arts worden door anatomisch geschoold te worden in het zetten van injectables in het gelaat? Skin Deep Anatomy is een training waarin een gouden combinatie wordt toegepast: anatomie en techniek. Tijdens deze Hands-on training, waarin 16 verschillende indicaties worden behandeld, leer je complicaties herkennen en bovenal te voorkomen. Dit wordt bereikt door een hele dag praktische injectable training te volgen op fresh frozen heads. Van elke indicatie zal ook de anatomie uitvoerig besproken worden. De begeleiding vindt o.a. plaats door ervaren cosmetisch artsen en dermatologen KNMG.

Voor wie is Skin Deep Anatomy?

De Hands-on training is interessant voor cosmetisch artsen en andere artsen die graag hun kennis en vaardigheden willen verdiepen en verbeteren. Door middel van de Skin Deep Anatomy training kunnen de artsen je trainen om injectable behandelingen nog veiliger uit te kunnen voeren en daarbij ook de mogelijkheid geven om nieuwe technieken te leren die je dagelijks in jouw praktijk/ kliniek niet zou kunnen uitvoeren. Hierdoor verhogen we elkaars niveau om de beste resultaten te kunnen bereiken met onze behandelingen.

Waar wordt het georganiseerd?

Skin Deep Anatomy wordt georganiseerd in het SkillsLab van het Erasmus MC te Rotterdam. Indien u zich aanmeldt voor de training zult u ook informatie ontvangen met betrekking tot de routebeschrijving en parkeermogelijkheid.

Kosten

De kosten van de training bedragen  €895,-.

Accreditatie

In verband met de profielerkenning van cosmetisch arts KNMG is sinds kort de NVCG aangesloten bij het GAIA. Hierdoor kunnen alle cosmetisch artsen KNMG hun accreditatie-uren laten bijhouden via het GAIA.

De training wordt met 6 punten geaccrediteerd bij de NVCG.