Organisatie

Skin Deep Anatomy wordt georganiseerd door KNMG gecertificeerde cosmetisch artsen en dermatologen NVCG:

  • Drs. A. van Rosmalen
  • Dr. P. Velthuis
  • Prof. Dr. G.J. Kleinrensink
  • Drs. S. Rambaran
  • Dr. M. Nonahal
  • Dr. M. Jolles

Cosmetisch arts KNMG Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), de kwaliteitsvereniging voor de cosmetische geneeskunde. Dokter Annemarie is een opgeleide en bekwame cosmetisch arts en staat ook in het profielregister van NVCG, waardoor zij de titel: ‘cosmetisch arts KNMG’ draagt.

De NVCG heeft als doelstelling de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Dokter Annemarie is hoofd van de onderwijscommissie van de SOCG, schreef mee aan het opleidingsplan voor cosmetisch artsen en is woordvoerder van Allergan. Met meer dan 15 jaar ervaring is Dokter Annemarie de specialist op het gebied van de liquid facelift, botox en fillers. Zij is daarnaast oprichtster van de Van Rosmalen Kliniek in Rotterdam en Nijmegen.

Peter Velthuis

Dermatoloog Peter Velthuis

Peter Velthuis is dermatoloog en oprichter van Velthuis Kliniek. Hij is opgeleid tot dermatoloog in het Academisch Ziekenhuis Utrecht, waar hij tevens zijn promotieonderzoek heeft gedaan. Peter Velthuis heeft heden ten dage een belangrijke ondersteunende en adviserende rol op het gebied van de cosmetische dermatologie. Sinds 2015 is hij hoofd van de afdeling Cosmetische Dermatologie van het Erasmus Medical Center (ErasmusMC Aesthetics).

Peter Velthuis is oprichter en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Dermatologie (NVCD), duaal voorzitter van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA) en vicepresident van de European Society of Cosmetic & Aesthetic Dermatology (ESCAD).

Prof. Gert-Jan Kleinrensink | Hoogleraar anatomie | Erasmus MC | Skin Deep Anatomy

Prof. Dr. G.J. Kleinrensink

Prof. dr. G.J. Kleinrensink is hoogleraar Neurowetenschappen-anatomie, Toegepaste anatomie en Chirurgische anatomie aan het Erasmus MC, Universitair Medisch Centrum Rotterdam.
Hij richt zich in het bijzonder op onderwijs en onderzoek in de toegepaste anatomie; met name de chirurgische anatomie. Daarnaast heeft hij samen met de TU-Delft, faculteit Industrial Design Engineering (IDE), diverse onderzoeks- en onderwijsprojecten opgezet, waarbij anatomie en technologie gecombineerd wordt om de geneeskunde naar ene hoger niveau te tillen.

 

Cosmetisch arts KNMG Shailindra Rambaran

Dokter Shai Rambaran is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en BIG-geregistreerd arts. Dokter Shai is een opgeleide en bekwame cosmetisch arts en staat ook in het profielregister van NVCG, waardoor hij de titel: ‘cosmetisch arts KNMG’ draagt.
Dokter Shai is ervaren gespecialiseerd cosmetisch arts in het uitvoeren van injectable behandelingen.

Dokter Michèle Nonahal

Cosmetisch arts KNMG Michèle Nonahal

Dokter Michèle Nonahal studeerde geneeskunde aan het Erasmus MC in Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in de dermatologie en heeft in het kader van haar masteronderzoek meegewerkt aan verschillende onderzoeken. De interesse voor de dermatologie heeft zij toegespitst tot de cosmetische dermatologie waarvoor zij zich besloot te specialiseren als cosmetisch arts. Dokter Michèle heeft in 2022 de profielopleiding cosmetisch arts KNMG afgerond.

AIOS Myrthe Jolles

Dokter Myrthe Jolles heeft in 2018 haar studie geneeskunde aan het RadboudUMC in Nijmegen afgerond. Na haar studie heeft Myrthe ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis Rievierenland in Tiel en een langere periode gewerkt op de afdeling chirurgie in het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg. In mei 2022 is zij gestart met haar opleiding cosmetische geneeskunde KNMG.  Hierdoor heeft dokter Myrthe een mooie basis gelegd voor haar praktische vaardigheden die zij tijdens haar opleiding veelvuldig toepast.

Duco van den Broecke

Plastisch chirurg Duco van den Broecke

Dokter Duco van den Broecke is sinds 2004 werkzaam als plastisch chirurg, na opleidingen gevolgd te hebben bij de Reinier de Graaf Groep en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Na meerdere jaren als plastisch chirurg gewerkt te hebben bij onder andere de Reinier de Graaf Groep in Delft en de Rembrandt Kliniek in Leiden, besloot Duco in 2014 zijn eigen kliniek op te starten. In de VandenBroecke Kliniek focust Dokter Duco zich op ooglidcorrecties. Inmiddels is de VandenBroecke Kliniek in Leiden uitgegroeid tot de grootste kliniek voor ooglidchirurgie van Nederland.